Bli medlem

Medlemsavgift 2023

Så här betalar du medlemsavgiften, som för närvarade är 250 kronor per år, till Rsiffoto. Tänk på att du nu kan swisha!

Medlemskapet ger dig tillgång till ett rikt utbud av aktiviteter både lokalt och genom vårt förbund – RSIF – Region Stockholms idrotts- och friskvårdsförbund.

Bli medlem 2023 – betala med swish eller kort.
Tänk på att välja 2023!

Viktig information vid swish-betalning: Skriv ditt mobilnummer utan mellanslag och landsprefix +46.  (exempel: 0701234567) Kryssa inte i rutan för Har du inte swish på denna enhet.

Du som under året slutar din anställning i regionen får självklart fortsätta som medlem i fotoklubben. Men eftersom vi då inte längre får några bidrag från RSIF så kostar medlemsskapet 350 kr för dig. Du betalar i två steg: först 250 kr som vanligt (detta går via RSIF) och resterande 100 kr betalar du in på fotoklubbens bankgiro 400-9122.

Även du som går i pension från din anställning i Region Stockholm får självklart fortsätta vara medlem, till ordinarie pris.

Du som är nyfiken på att bli medlem
Region Stockholms fotoklubb är en fotoklubb för dig som är anställd inom Region Stockholm. Vi är i dagsläget drygt 50 medlemmar. Vi är en aktiv klubb, vi har regelbundna månadsträffar, workshops, vi gör fotoutflykter mm.

Som medlem i fotoklubben blir du automatiskt medlem även i regionens idrottsförbund, RSIF och får tillgång till förbundets egna aktiviteter.

Om du vill kontakta oss och vill veta mer eller gå med i klubben så skicka ett mejl till info@rsiffoto.se.