Aktuellt

Utflykt till Waxholm 24/8 

Samling på kajen vid sjöbodarna i Waxholm kl. 10:00
Tala gärna om i Facebookgruppen om ni kommer.
kontakt: Ann 0702668478

 Nu är årets Mini-foto-mara avklarad och prisutdelning skedde på sommaravslutningen den 12 juni. 

Stort GRATTIS till vinnarna. Bedömning av SLIFFOTOS minifotomara 2019

 

Planerade aktiviteter

Kvällspromenad 28 maj.
På tisdag 28 maj  ses vi kl. 17.30 utanför Centralstationen (mot Vasagatan) och kommer sedan att göra några grundliga stopp längs vägen till Hötorget. När vi kommit så långt kan det hända att flera av oss är törstiga och vill slinka in på någon närbelägen pub. Syftet är att vi följer vi upp temat från månadsträffen och koncentrerar oss på att fota arkitektur. 

Sommaravslutning 12 juni

Månadsträff 22 maj. Anmälan via kalendern. Temat är fota arkitektur, och sen visar vi lite bilder från Frankrikeresan som en del av oss var med på. Ni som var med, skicka gärna in bilder (ca 10 st per pers) på bilder@sliffoto.se.

Bildtävling ”banner” på första sidan, tema Vår/sommar är nu avslutad!

Bild nr 1 fick flest röster så Grattis Marc till vinnarbilden!

Gratis bildbehandlingsprogram Photopea
Visades på månadsträffen den 11 april.

Vi är ett antal pensionärer i klubben  och nu har vi startat en egen liten FB-grupp, där vi kan tipsa varandra om aktiviteter dagtid och även göra gemensamma utflykter. Den 7 maj gjorde vi en fotopromenad på Djurgården. Nästa tillfälle blir tisdag den 11 juni, vi har inte bestämt än vad vi ska göra. Tanken är även att ni som till äventyrs är lediga vid dessa tillfällen 

Den 7 april gjorde vi en utflykt till Skansen. Vi var runt 15 personer som trotsade molnen och kylan. Vi fick en härlig dag och vi hade turen att många gamla bodar var öppna. Gå in på Facebook och kolla på bilder! 

Tävlingen om ”banner” på första sidan, tema Vinter
Vinnarbild blev bild nr 18. Fotograf Madelen Andersson – Grattis!