Stadsvandring den 10 maj – Varning på Sta’n

När

2021-05-10    
17:30 - 20:00
Vi ska ha en vårlig fotopromenad måndagen den 10 maj, som fått arbetsnamnet ”Varning på Sta’n”. Å varför inte? Det brukar ju va många förbipasserande som med förvåning utbrister ”men va många fotografer det var här i krokarna – nåt särskilt? Är Tommy Körberg på gång?” Och vi svar som vanligt artigt och trevligt ”NEJ! men Magnus Uggla” 
 
Johan och jag samlar ihop oss kl.17.30 på borggården i Stadshuset och sen tänkte vi ha återsamling vid boulebanorna i Rålambshovsparken vid pass 19.30. Om du skulle ha svårt att hinna exakt då, ring någon av oss så ses vi längs vägen.
 
Huvudtema är ”Att skapa ett eget FOTOPROJEKT”, men vi tänkte så här en vanlig, sketen måndag börja lite stillsamt med några provteman.
  • Små vårtecken
  • Teknikens under
  • Gammalt kontra nytt
  • Magnus Uggla-tema (för den modige)
Du får så klart hitta på ett eget tema/projekt om du vill. Det viktiga och roliga är om du skulle komma igång med ett projekt som i förlängningen breddar och utvecklar ditt fotointresse.
 
Till månadsträffen den 20 maj, digital så klart, kommer vi att ha just att ”Jobba med fotoprojekt” som en programpunkt. Vi tänkte hålla en öppen diskussion där vi kan tipsa och inspirera varandra. Dessutom vill vi jättegärna få in bilder från den här stadsvandringen också. Bilder vi visar på träffen.
 
Välkomna Johan & Lasse